A Léránt
bútorok

Kényelmes, tartós kárpitos bútorokat gyártunk – a franciaágyaktól az ülőgarnitúrákig, heverőkig, fotelekig, kiegészítőkig és többfunkciós bútorokig.

Valamennyi bútorunkra 1 éves garanciát és 1 év szavatossági időt biztosítunk.

  • 1
  • 2
  • 3

A minőség a kárpit alatti részletekben rejlik

A kárpitos váztól az ágyrácson át a steppelt ágytámláig minden saját üzemünkben készül. Külön habszabászat foglalkozik még a PUR hab megmunkálásával is. A tartósságra különösen odafigyelünk, már csak a jelentős igénybevételnek kitett szállodai, éttermi bútorokra gondolva is.

folyamatos megújulás belső igényünk is: izgalmas technológiákkal, anyagokkal, formákkal kísérletezünk, fejlesztünk.

Büszkeségünk az az új, Magyarországon tudomásunk szerint egyedülálló számítógép-vezérlésű panelos steppelő gép, amellyel bármilyen egyedi mintát bele tudunk steppelni a kárpitozott felületekbe. Így egyedi mintázatú falpaneleket, ágyfejvégeket készíthetünk. A steppelt minta nemcsak díszítésnek rendkívüli, de mérsékli a kárpit nyúlását is, időtállóbbá téve a bútort.

A szövet színe, mintázata a lehetőségeken belül szabadon választható, de a méret sincs kőbe vésve. A szériaméretek mellett egyedi méretezéssel is örömmel elkészítjük egyes bútorainkat. Ha megtetszett valamelyik modell, de hosszabb, szélesebb változatra lenne szükség, jelezd, megoldjuk!

Ilyen a Léránt-stílus

Bútorainkat mediterrán harmóniát sugárzó színvilág, olaszos ihletésű formák és letisztult vonalvezetés jellemzi. Modelljeink nemcsak egymáshoz illenek jól, de megtalálják a helyüket bármilyen stílusú enteriőrben, moderntől a klasszikusig.

Aki Léránt Bútort vásárol, komoly, több mint 30 évre visszanyúló kárpitosi és gyártói munka gyümölcsét élvezheti. A 90-es évek elején indultunk, egy évtizednyi kárpitos szolgáltatói rutinnal a hátunk mögött. 1998-ban költöztünk a magyar bútorgyártás fellegvárában, Nagykanizsán található Iparos utcai telephelyünkre – műhelyünk ma is itt található.

A Léránt Bútorok Magyarország határain túl is népszerűek, vannak hűséges vevőink Ausztriában, Csehországban vagy Szlovákiában is.

Másik üzletágunk, a Léránt Matrac lakástextilek gyártásával foglalkozik – bútorainkhoz ezért igazán könnyű hasonlóan kiváló matracokat, paplanokat, párnákat, ágytakarókat választani. (Jelezd érdeklődésedet és segítünk!)

Hogyan vásárolhatod meg bútorainkat?

Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk.
Keresd fel a legközelebbi partnerünket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Legyen neked is 
Léránt bútorod

Felkeresem A legközelebbi
viszonteladót

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.