Dreambed (franciaágyak)

Megálmodtuk neked a nyugalom szigetét – íme, a Dreambed termékcsalád

Franciaágyainkon álomra hajtani fejedet csodás élmény – több okból is. Már a látvány simogatja a lelkedet: legyél a modern formák vagy a hagyományos vonalvezetés híve, a kínálatban biztosan megtalálod a neked való franciaágyat.

A Linea ágyat például a tűzött támla, a Sun-t a letisztult formavilág, a Letto-t az egyszerűség teszi egyedivé. A Lord-ot, a stíl jellegű, de modern franciaágyat káró formájú tűzése miatt kedvelik vevőink.

A „belső értékeket” sem bíztuk a véletlenre: a 160x200 és 180x200-as matracokhoz készülőfranciaágyak lelke a strapabíró, nagy kényelmet adó farugós tartószerkezet, erre kerülnek a matracok. Végül, de nem utolsósorban praktikumuk sem utolsó, egyes modellekhez például nagyméretű ágyneműtartót és többfajta, nyitható ágyrácsot is kérhetsz. Az extráknak csak a fantázia szab határt: kérd a franciaágyat nagyméretű fejvéggel, támlával, steppelt kárpittal vagy választott színű lábakkal. Apró, de nem elhanyagolható figyelmesség tőlünk: az egyszerűbb szállítás érdekében az ágyneműtartó két darabból áll.

Válaszd ki a legjobban tetsző Dreambedet!

Bútoraink

BONITA kanape sotetzold 01 web

Kanapék

Komfortos ülőfelület, szépség, ergonómia – szerintünk lehetséges, hogy egy kanapé megfeleljen ezeknek a szempontoknak. Kíváncsi vagy, hogyan?

Megnézem

NOVARIA sarokkanape szurke 01 web

Garnitúrák

Bútorcsaládjainkat a sokoldalú színvilág, változatos stílus, és könnyű variálhatóság jellemzi. Nagyobb és kisebb terekbe is ideálisak. Melyik illene otthonodba?

Megnézem

NOVARIA fotel oarany 01 web

Fotelek, fotelágyak

Kis helyigényű fotel, vagy egy öblösebb olvasáshoz, tévézéshez? Esetleg ággyá nyitható fotelágyra van szükséged? Nálunk megtalálod a hozzád leginkább illőt.

Megnézem

BONITA hevero vilagoskek 01 web

Heverők

Letisztult formavilágú heverőink a kényelem és praktikum bajnokai: fejvégük több magassági fokozatban állítható, jókora az ágyneműtartójuk. Használd ki adottságaikat!

Megnézem

Dreambed (franciaágyak)

Íme a franciaágy, amitől a háló a nyugalom szigetévé válik. Válaszd ki a neked tetsző formavilágú modellt és mi elkészítjük a kért színben vagy ágyráccsal. Álmodj szépet!

Megnézem

Kiegészítők (ülőke, éjjeliszekrény)

A garnitúráinkkal, franciaágyainkkal, kanapéinkkal forma- és színvilágban egyaránt harmonizáló kiegészítők között öröm már csak körülnézni is. Belevágsz?

Megnézem

Többfunkciós bútorok

Teljes értékű fekhely és ülőbútor? Ülőke vagy lábtartó? Nem kell választanod. Kárpitos bútoraink jó része egyszerre több szerepben is jól helytáll. Ismerd meg őket!

Megnézem

Matracok

Matracüzemünkben kizárólag rugós matracokat gyártunk, hogy az sokáig megőrizze a maximális kényelmi komfortját, és évek múlva is kipihenten ébredj. Válassz franciaágyaink közül, majd hozzá egy – az igényeidnek leginkább megfelelő matracot, vagy akár a már meglévő ágyadba illeszkedőt.

Választok

Vendéglátóipari bútorok

Közületek részére is gyártunk termékeket. Vendéglátóipari egységek és a szállodai szegmens speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni. Lépj kapcsolatba velünk, hogy megismerd egyedi ajánlatainkat.

Belépés Regisztráció

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Legyen neked is 
Léránt bútorod

Felkeresem A legközelebbi
viszonteladót

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.